Algemene Voorwaarden


  1. Bommie is een gratis dienst en blijft dat ook. Echt.
  2. Bommie belooft verder helemaal niets en garandeert ook helemaal niets.
  3. Gebruik van Bommie is niet gevaarlijk maar toch wel volledig voor eigen risico.
  4. Bommie is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het gebruik ervan.
  5. Bommie is ook niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit de onmogelijkheid tot gebruik ervan, of het nu aan Bommie ligt of aan jou en of het nu tijdelijk is of niet.
  6. Bommie slaat gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord alleen op om de dienst goed te laten werken. Wachtwoorden en cookies worden versleuteld opgeslagen.
  7. E-mailadressen zullen alleen gebruikt worden om je op de hoogte te houden van strikt Bommie-gerelateerde zaken. We haten spam net zo hard als jij.
  8. De bronnen die je toevoegt aan je eigen lijstje, worden ook automatisch toegevoegd aan het voor alle gebruikers openbaar toegankelijke bronnenoverzicht.
  9. Hoewel jouw individuele bronnen dus ook door anderen kunnen worden toegevoegd, kunnen anderen niet zien welke bronnen er precies in je lijstje staan.
  10. Om Bommie te kunnen blijven verbeteren, houden we bij op welke manier de site gebruikt wordt. Dat doen we niet op individueel niveau, dus we kijken niet met je mee naar welke bronnen je bekijkt en zo.

In alle gevallen waarin deze algemene voorwaarden niet voorzien, bepalen wij lekker wat er gebeurt, zolang dat niet in strijd is met de Nederlandse wet.

bommie - jouw nieuws. altijd. overal.

waarom Bommie.com?
jouw nieuws

Al het nieuws dat jij wilt lezen, handig verzameld op een plaats.

altijd

Het door jou gekozen nieuws lezen wanneer dat jou uitkomt.

overal

Zolang je online bent, kan je waar je ook bent het door jou samengestelde nieuws lezen.


samengesteld in 0.25689 seconde(n)